top of page

En jakt på det naturligt vackra sedan 1995

Maria Åkerberg ville göra världen vackrare. En giftfri produkt i taget. När hon grundade MARIA ÅKERBERG var det för att hon tyckte att det saknades riktigt bra, ärlig hudvård som inte tog syntetiska genvägar och som inte tummade på kvaliteten. Maria Åkerberg ville hitta det naturligt vackra som finns inom oss alla, ta tillvara på den inneboende styrkan i naturen. Det blev hennes drivkraft när hon startade sitt företag 1995 och den är lika stark hos henne idag. Det är en urkraft som gör henne ständigt nyfiken, som alltid håller henne på tå.

För Maria Åkerberg handlar det om att göra det bästa med vad vi redan har, vad naturen har gett oss. Som vår värld ser ut idag är det både en skyldighet och en rättighet. Att välja fel hudvårdsprodukter svider inte bara i plånboken. Det kostar på huden också. För att inte tala om vår miljö. Maria Åkerberg tycker att alla har rätt till bra hudvård och att veta vad man köper. Därför säljs MARIA ÅKERBERG produkter bara av människor som vet vad de talar om. Därför tillverkas ingenting i MARIA ÅKERBERG fabrik på någon annans bekostnad, allra minst djurens. Och därför använder MARIA ÅKERBERG bara naturliga mineraler och ekologiskt certifierade ingredienser som är lika bra för kroppen som för jorden vi lever på. Svårare än så är det inte.

Världsunik ansiktsbehandling med levande stamceller från växtriket .MARIA ÅKERBERG

MARIA ÅKERBERG helt unika Pure Cell Treatment har tagit naturlig hudvård till en helt ny nivå med levande stamceller från Rosenrot som har en omedelbar, långsiktigt positiv effekt på huden. Den här återuppbyggande, djupverkande ansiktsbehandlingen påskyndar hudens naturliga återhämtning och stimulerar cellförnyelse med hjälp av den näringsrika livskraften i Rosenrot. Behandlingen tar vara på

naturens allra mest kraftfulla antioxidanter och vitaminer som ligger inkapslade i växtens cellmembran. De levande cellerna extraheras, färskpressas och masseras sedan in i huden med en direkt effekt och ett varaktigt resultatet.

Högintensiv näring som ger omedelbar lyster

Pure Cell Treatment tar vara på växtens mest aktiva antioxidanter och sätter igång en unik uppbyggnad av huden genom att tillföra näring på nivåer som inte har varit möjliga tidigare. Samtidigt aktiveras hudens egna antioxidativa gener vilket ger den ny kraft att reparera sig själv. Resultat är hud med en omedelbar vitalitet och lyster som är långsiktigt uppbyggd på djupet. Behandlingen passar alla hudtyper, men tack vare dess uppbyggande, högaktiverande egenskaper blir resultat mest synligt på mogen hud.

Det här händer med din hud

• Omedelbar lyster

• Ökad cellförnyelse

• Egna hudceller blir mer motståndskraftiga

• Ökat skydd mot fria radikaler

• Kollagenproduktionen stimuleras

• Hudens skyddande syramantel byggs upp

• Reparationssystemet i huden påskyndas

• Ökad vitalitet och spänst

• Långsiktigt återuppbyggd hud

Boka en Pure Cell Treatment och upplev skillnaden direkt!

Varför stamceller?

Stamcellerna kommer enbart från växtceller och är så kallade ospecialiserade celler, vars slutliga funktion ännu inte har bestämts. Därför kan de anpassa sig och ha positiv effekt på alla hudtyper och hudtillstånd. Baserat på hur din mår väljer den att tillgodogöra sig stamcellernas näring för att reparera sig själv där det behövs.

Användning av stamceller i hudvård har tidigare avfärdats eftersom ingen har lyckats hålla dem vid liv tillräckligt länge. Dessutom har det ansetts näst intill omöjligt att odla fram stamceller från växter. Vi använder en egen odling, som är resultatet av ett mångårigt forskningsprojekt i samarbete med Sveriges Lantbruksuniversitet (SLU) i Alnarp. Stamcellerna odlas i en steril, skyddad miljö anpassad för att de cellerna ska nå sin fulla potential och ge huden högintensiv näring.

En behandling för alla, alltid

Tack vare stamcellernas unika förmåga att anpassa sig och verka på just de områden som huden behöver går det att genomföra behandlingen oavsett hudtillstånd. Och, vid vilken tid som helst på året när huden behöver stärkas och revitaliseras. Vi rekommenderar en professionell ansiktsbehandling med Pure Cell Treatment var sjätte vecka, kompletterad med en bra hudvårdsrutin hemma.

Varför Rosenrot?

Rosenrot kallas för ”The root of the Arctic” och dess stärkande, föryngrande egenskaper på huden har gjort ingrediensen känd som 2000-talets stora anti-age-tillskott. Blomman växer naturligt i den svenska skärgården och i östra Sibirien. Den är en välkänd läkeväxt inom traditionell medicin, tack vare dess anti-inflammatoriska egenskaper och höga innehåll av antioxidanter. Rosenrot används också som kosttillskott för att öka fysisk och mental prestation, motverka trötthet, stress och depression.

bottom of page